Si të kujdeseni për lëkurën e thatë në dimër - rutina dimërore e kujdesit për lëkurën

17 Jan , 2023

Si të kujdeseni për lëkurën e thatë në dimër - rutina dimërore e kujdesit për lëkurën

Kur moti bëhet i ftohtë, lëkura juaj mund të fillojë të ndihet e thatë, e ashpër ose e krisur; ma...

Si të identifikoni formën e buzëve tuaja

17 Jan , 2023

Si të identifikoni formën e buzëve tuaja

Buzët tuaja janë një nga tiparet më të dallueshme në fytyrën tuaj. Identifikimi i formës suaj të ...

A duhet të drejtoni flokët e lagur?

16 Jan , 2023

A duhet të drejtoni flokët e lagur?

Nëse i keni drejtuar ndonjëherë flokët e lagur, nuk është diçka që e harroni lehtë.Kërcitja e flo...

Si të pastroni siç duhet brushat dhe blenderët e grimit

16 Jan , 2023

Si të pastroni siç duhet brushat dhe blenderët e grimit

Dezinfektimi i mjeteve tuaja është i lehtë dhe i nevojshëm – por ju mund të mos e bëni aq shpesh ...

Njollat e zeza 101

16 Jan , 2023

Njollat e zeza 101

Njollat e errëta dhe njollat në fytyrë shpesh mund të jenë tregues të plakjes së lëkurës dhe të r...

Disa truqe dhe këshilla rreth shkëlqyesit

09 Nov , 2022

Disa truqe dhe këshilla rreth shkëlqyesit

Nëse ka një produkt për të cilin jetojmë ai është shkëlqyesi. E vërtetë është, neve nuk limit...