Efektet e vajit të rozmarinës në rritjen e flokëve

26 Jan , 2023

Efektet e vajit të rozmarinës në rritjen e flokëve

Rozmarina është një barishte kulinare dhe shëruese. Kjo bimë shumëvjeçare drunore është vendase n...

Çfarë i shkakton thinjat në flokë?

26 Jan , 2023

Çfarë i shkakton thinjat në flokë?

I keni vënë re thinjat tuaja të para? Ne jemi mësuar që në moshë të re se shumica e njerëzve kanë...

Çfarë është saktësisht kujdesi natyral i lëkurës?

26 Jan , 2023

Çfarë është saktësisht kujdesi natyral i lëkurës?

Ju do të dëshironi ta lexoni këtë përpara se të hidhni jashtë të gjithë rutinën tuaj. Sa i përket...

Si të krijoni një rutinë të thjeshtë të kujdesit për trupin me 4 hapa

25 Jan , 2023

Si të krijoni një rutinë të thjeshtë të kujdesit për trupin me 4 hapa

Fytyra juaj nuk është e vetmja pjesë e trupit tuaj që ka nevojë për një rutinë. Gjetja e rutinës ...

Si t'i bëni vetes një masazh fytyre

25 Jan , 2023

Si t'i bëni vetes një masazh fytyre

Përveç kujdesit për veten, masazhet e fytyrës kanë edhe përfitime shëndetësore dhe bukurie. Kombi...

Çfarë është kutikula e flokëve

25 Jan , 2023

Çfarë është kutikula e flokëve

Kutikula e flokëve tuaj është më e rëndësishme nga sa mendoni. Kujdesi për flokët është më shumë ...