5 këshilla për të ndihmuar në trajtimin e kruarjes së kokës

22 Jan , 2023

5 këshilla për të ndihmuar në trajtimin e kruarjes së kokës

Ju mund të keni një frizurë të bukur dhe një ngjyrë të gjallë flokësh, por një kokë që kruhet dhe...

Si të bëni poret e mëdha të duken më të vogla

21 Jan , 2023

Si të bëni poret e mëdha të duken më të vogla

Mësoni këshilla për grimin se si të fshihni poret dhe të minimizoni pamjen e poreve të mëdha. Por...

Si të krijoni qerpikë me pamje më të gjatë

20 Jan , 2023

Si të krijoni qerpikë me pamje më të gjatë

Mësoni se si të zgjidhni maskarën më të mirë zgjatëse për të shtuar gjatësinë dhe për të marrë pa...

Këshillë për pudrën e lëngët në lëkurën e thatë

20 Jan , 2023

Këshillë për pudrën e lëngët në lëkurën e thatë

Si duhet ta përgatisni lëkurën e thatë për pudër të lëngët? Përgatitja e duhur e lëkurës së thatë...

Mënyra e duhur për të pastruar një brushë flokësh

20 Jan , 2023

Mënyra e duhur për të pastruar një brushë flokësh

Nëse nuk po e pastroni rregullisht brushën e flokëve, konsiderojeni këtë shenjën tuaj për të fill...

7 këshilla për t'u kujdesur për flokët tuaj të gjatë dhe kaçurrelë

19 Jan , 2023

7 këshilla për t'u kujdesur për flokët tuaj të gjatë dhe kaçurrelë

Ashtu si kujdesi për lëkurën, kujdesi i duhur i flokëve varet nga shqetësimet tuaja specifike. Dh...